ONZE PROJECTEN
Live-communicatie betekent niet alleen vertellen, maar vooral laten ondergaan. Om daarmee de doelgroep maximaal te betrekken bij de boodschap die je uiteindelijk wil overbrengen. En dat kan op verschillende manieren want geen boodschap is hetzelfde. Of het nu een nieuwe merkpropositie, een lancering van een nieuw product, een weergaloos festival, een bedrijfsevenement, een activatiecampagne of een bijzondere openingshandeling is. Ieder live-project vraagt dan ook om een andere benadering en invulling voor het maximale rendement. En daar zijn wij bij Festivents goed in.

Grondwet Festival Den Haag

Grondwet Festival Den Haag
Op 29 maart bestond de Nederlandse Grondwet precies 200 jaar. Koning Willem-Alexander trok 2 uur uit voor een bezoek aan het Festival.

Schiphol X-MAS

Schiphol
Sinds 2004 organiseert Festivents het Kerstentertainment op Luchthaven Schiphol. Dat gebeurt in het Schiphol Plaza Shopping Centre en het taxfree Centre See Buy Fly.

Case Schiphol X-MAS
Bevrijdingsfestival

Bevrijdingsfestival
Wat in 2008 begon als het 5 mei Festival op het Spuiplein in Den Haag is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen Bevrijdingsfestival.

Shopping Night Den Haag

Shopping Night Den Haag
Voor het achtste jaar op rij was het centrum van Den Haag tot vlak voor middernacht afgeladen met enthousiaste shoppers.

Hubertus Tunnel

Hubertus Tunnel
Op 30 september vond de try-out en op 1 oktober de officiële opening plaats in het bijzijn van oa. Minister Camiel Eurlings van Verkeer & Waterstaat.

Opening Provincie Huis Noord-Holland

Provinciehuis Noord-Holland
Het 200 jarig bestaan van ons Koninkrijk én de opening van het nieuwe pand van Gedeputeerde Staten van de Provincie Noord-Holland.

Ford Car of the Year

Ford Car of the Year
Het prachtige Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam was het decor voor dit evenement. De LED verlichting in de wanden van de grote zaal deed een ieder versteld staan.

 

Leesmeer

FHM 100 Sexiest Women

FHM 100 Sexiest Women
Een mediaspektakel van de eerste orde. Beroemdheden, sexy mensen en de verkiezing van de Sexiest Woman in the World van Nederland.

 

Leesmeer

NVVR 90 jaar

NVVR 90 jaar
Een kijkje achter de schermen tijdens de opbouw van het feest ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak.

 

Leesmeer

 

Adres
Lijn

Geldersekade 88 D
1012 BM Amsterdam

Contact
Lijn
Telefoon 020 – 767 02 82
E-mail info@festivents.nl

Online
Lijn

Leesmeer Vimeo

Leesmeer Facebook